Förvaltning

SLPs förvaltning karaktäriseras av ett långsiktigt perspektiv för såväl fastigheten som hyresgästen. Vi vill ha en aktiv kunddialog med fokus på värdeskapande för båda parter. Det uppnår vi genom professionalitet och korta beslutsvägar samt genom att vi är nytänkande och lösningsorienterade.

SLPs förvaltare utgår från huvudkontoret i Malmö och har den dagliga kontakten med våra kunder. Fastighetsskötare och drifttekniker upphandlas av samarbetspartners på de orter där våra fastigheter är placerade för att ge bästa möjliga service till alla våra hyresgäster. Våra hyresgäster ska känna sig trygga med att vi finns nära tillhands och löser deras behov över tid så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Hyresgästanpassnings- och energioptimeringsprojekt drivs av våra egna projektledare i samråd med förvaltare. För oss är det viktigt att med egen personal kunna förädla våra fastigheter och skapa lösningar som är bra både för kunden, oss ägare och för miljön.

”Vi är väldigt glada över att ha SLP som hyresvärd. Det gör att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet och har en stark partner som är proffs på logistikfastigheter. SLP är lyhörda och snabba gällande våra behov och önskemål.”

Fredrik Samuelsson, Privab, Nässjö

Image of Emelie Sonesson

Kommersiell förvaltare

Emelie Sonesson

emelie@slproperty.se0730-81 17 61

Bild på Henrik Rönndahl

Teknisk chef

Henrik Rönndahl

henrik@slproperty.se0706-90 65 98