SLP välkomnar OAS Company till sina nya lokaler i Borås

SLP har tecknat ett femårigt hyresavtal med OAS Company AB avseende en yta om ca 4 000 kvm i logistikfastigheten Vindspelet 1 i Borås. Fastigheten är belägen inom industriområdet Viared och har nära anslutning till riksväg 40 i riktning mot Göteborg med ett utmärkt skyltläge. Nuvarande hyresgäst flyttar ut den 30 september och OAS Company tillträder den 1 oktober 2022. Fastighetens totala yta uppgår till 11 045 kvm med en årshyra om ca 6,1 mkr.

”Borås är en klassisk textil- och handelsort och har ett utmärkt logistikläge. SLP har flera fastigheter i stan och ser fram emot att välkomna ännu ett svenskt modebolag till vår fastighet i Viared”, säger Peter Strand, vd på SLP.

OAS är ett svenskt resort-varumärke som grundades 2010 i Borås och som idag är internationellt etablerade med försäljning till 70 länder. Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren så det känns väldigt roligt att nu flytta in i större lokaler för att möta vår fortsatta tillväxt”, säger Oliver Lundgren, vd på OAS Company.

För ytterligare information:
Peter Strand, vd på SLP, telefon: 0705-881 66
1

 

Om SLP – Swedish Logistic Property

SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på logistikfastigheter. Sedan starten har bolaget hållit ett högt tempo och på kort tid genomfört flera uppmärksammade förvärv. SLP har en hög ambition rörande hållbarhet och arbetar ansvarsfullt utifrån miljömässiga aspekter. Bolagets fastighets­bestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 690 000 kvm. SLP:s B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information om SLP: slproperty.se