SLP utvidgar och förlänger avtal med Emotion Logistics

SLP och Emotion Logistics har idag tecknat avtal som innebär att Emotion Logistics hyr hela ytan i den befintliga fastigheten Stigamo 1:46 i Jönköping. SLP tillträdde den moderna logistikfastigheten i december 2021 och hyr ut dess totala yta om ca 21 800 kvm till Emotion Logistics fram till 31 december 2029.

”SLP köpte den nyproducerade logistikfastigheten i december och det är glädjande att Emotion Logistics nu väljer att hyra den resterande ytan om ca 5 350 kvm och samtidigt förlänger kontraktet med oss. Stigamo i Jönköping är ett attraktivt läge och vi kommer att certifiera byggnaderna enligt Miljöbyggnad Silver”, säger Peter Strand, VD på SLP.

Emotion Logistics AB har på kort tid etablerat sig som ett ledande bolag för tredje­partslogistik. Fokus ligger på krävande uppdrag inom e-handel och retail. Till marknaden erbjuds kvalitativa logistiktjänster med hög service och köpupplevelse för slutkunder. Verksamheten finns på sex adresser i Sverige med totalt 47 000 kvm logistikytor. Moderbolaget är Börjes Logistik & Spedition AB, grundat 1947 i småländska Nybro. 

För ytterligare information:
Peter Strand, VD på SLP, telefon: 0705-881 66
1

Om SLP – Swedish Logistic Property
SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på logistikfastigheter. Sedan starten har bolaget hållit ett högt tempo och på kort tid genomfört flera uppmärksammade förvärv. SLP har en hög ambition rörande hållbarhet och arbetar ansvarsfullt utifrån miljömässiga aspekter. Bolagets fastighets­bestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 660 000 kvm. SLP:s B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information om SLP: slproperty.se