SLP rekryterar CFO från Victoria Park och Hembla

Swedish Logistic Property har rekryterat Tommy Åstrand som CFO. Tommy Åstrand är idag CFO på Victoria Park och Hembla. Han har dessförinnan bland annat varit CFO på det tidigare börsnoterade fastighetsbolaget Tribona (fd Northern Logistic Property) och innehaft CFO-roller inom Eon samt Sysav. Tommy påbörjar sin nya tjänst i januari 2021.

SLP rekryterar CFO från Victoria Park och Hembla

Swedish Logistic Property har rekryterat Tommy Åstrand som CFO.

Tommy Åstrand är idag CFO på Victoria Park och Hembla. Han har dessförinnan bland annat varit CFO på det tidigare börsnoterade fastighetsbolaget Tribona (fd Northern Logistic Property) och innehaft CFO-roller inom Eon samt Sysav. Tommy påbörjar sin nya tjänst i januari 2021.

Det känns fantastiskt roligt att kunna rekrytera Tommy till SLP, Jag har arbetat med honom i motsvarande roll i flera andra fastighetsbolag och uppskattar verkligen hans gedigna erfarenheter från fastighetsbranschen och hans höga kompetens i ekonomi- och redovisningsfrågor. Dessutom har han ett driv och en personlighet som passar mycket bra in hos oss på SLP”, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

SLP har sedan starten haft en mycket stark tillväxt. Genom rekryteringen av Tommy Åstrand stärks bolagets ekonomifunktion ytterligare.

”SLP:s utveckling har sedan vi startade bolaget varit snabbare och starkare än vi hade vågat hoppas på. Rekryteringen av Tommy Åstrand är ett tydligt steg i vårt arbete att möjliggöra för bolaget att ta ytterligare steg med fortsatt tillväxt och utveckling av bolaget”, fortsätter Peter Strand.

Malmö den 28 augusti 2020

För ytterligare information, vänligen kontakta Peter Strand, styrelseordförande i SLP, telefon: 0705-88 16 61.

_____

Om SLP – Swedish Logistic Property

SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på lager- och logistikfastigheter. Bolagets fastighetsbestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 230 000 kvm.