​SLP i nytt förvärv – köper stor logistikfastighet på toppläge i Malmö

Swedish Logistic Property – SLP – har förvärvat ännu en stor lager- och logistikfastighet i Malmö. Fastigheten, som är belägen i ett mycket attraktivt logistikläge i Malmö, har en uthyrningsbar yta om cirka 15 000 kvm. Hyresgäster är bland annat Strongpoint, NetOnNet och Fraktkompaniet.

Swedish Logistic Property – SLP – har förvärvat ännu en stor lager- och logistikfastighet i Malmö. Fastigheten, som är belägen i ett mycket attraktivt logistikläge i Malmö, har en uthyrningsbar yta om cirka 15 000 kvm. Hyresgäster är bland annat Strongpoint, NetOnNet och Fraktkompaniet. Förvärvet tillträds den 15 juni.

”Vi är mycket nöjda över att kunna lägga till ännu en attraktiv fastighet till vårt bestånd. Fastigheten har närhet till både centrum och yttre ringvägen. Dessutom har den ett utmärkt skyltläge. Genom ett antal stabila hyresgäster får vi ett bra kassaflöde, men vi ser även en stor uppsida i de vakanser som finns på fastigheten samt framtida möjligheter till nybyggnation inom fastigheten. Vi vet att det finns en stor efterfrågan från hyresgäster för ytor i detta läge och vi ser fram emot att kunna utveckla fastigheten tillsammans med befintliga och nya hyresgäster”, kommenterar Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

”Vi har tidigare fått andra förfrågningar om att avyttra den här fastigheten, men då har vi inte hittat fram till rätt förutsättningar. Efter en trevlig dialog och ett mycket snabbt och smidigt agerande från SLP:s sida har vi kommit överens om en fastighetsaffär som kommer att gynna båda parter på bästa sätt”, säger Pelle Hammarström som är VD på Volito Fastigheter.

Malmö den 9 juni 2020

För ytterligare information, vänligen kontakta Peter Strand, styrelseordförande i SLP, telefon: 0705-88 16 61

_____

Om SLP – Swedish Logistic Property

SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på lager- och logistikfastigheter. Bolagets fastighetsbestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 230 000 kvm.