SLP hyr ut till Fraktkompaniet och flyttar sitt huvudkontor

SLP hyr ut till Fraktkompaniet och flyttar sitt huvudkontor. Fraktkompaniet har valt att utöka sina lagerytor i Fastigheten Segeholm 10 i Malmö och har tecknat avtal om att hyra ytterligare drygt 1 500 kvm. SLP:s personalökningar har gjort att bolaget har vuxit ur sina befintliga lokaler. De nya uthyrningarna innebär att fastigheten om ca 10 000 kvm som SLP förvärvade i somras nu är fullt uthyrd.

SLP:s Hyresgäst Fraktkompaniet har valt att utöka sina lagerytor i Fastigheten Segeholm 10 i Malmö och har tecknat avtal om att hyra ytterligare drygt 1 500 kvm från SLP.

”Vi ser en stor potential på marknaden i Malmöregionen och när vi nu kan utöka våra ytor så kan vi också möta kundernas efterfrågan ännu bättre. Vi ser fram emot ett riktigt bra samarbete med SLP under många år framöver säger Anette Yngvesson”, VD på Fraktkompaniet.

SLP:s personalökningar har gjort att bolaget har vuxit ur sina befintliga lokaler och för att klara vidare expansion har Bolaget därför beslutat att bygga om delar i den aktuella fastigheten och flyttar redan i januari 2021 till sitt nya kontor.

Vi har länge haft som målsättning att sitta i egna lokaler, och den tillväxtresa vi är mitt i gör att vi redan nu måste flytta till större lokaler. Vi ser fram emot att vara på plats inom kort kommenterar Peter Strand, tillträdande VD på SLP.

De nya uthyrningarna innebär att fastigheten om ca 10 000 kvm som SLP förvärvade i somras nu är fullt uthyrd.

Malmö den 27 oktober 2020

För ytterligare information, vänligen kontakta Peter Strand, tillträdande VD i SLP, telefon: 0705-88 16 61

____

Om Fraktkompaniet

Fraktkompaniet startades i Göteborg 2006 och har ca 120 medarbetare som servar kunder över hela Sverige. Kontor och logistiklager finns i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Gislaved. Fraktkompaniet ägs sedan November 2019 av NTEX, som är en av Sveriges största privatägda speditörer med väg-, sjö- och flygtransporter.

Om SLP – Swedish Logistic Property

SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på lager- och logistikfastigheter.

Affärsidén är enkel; SLP vill hyra ut rätt lokal till rätt företag på rätt läge!

Sedan starten har bolaget hållit ett högt tempo och på kort tid genomfört flera uppmärksammade förvärv. SLP har en hög ambition rörande hållbarhet och arbetar ansvarsfullt utifrån miljömässiga aspekter. Bolagets fastighetsbestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 240 000 kvm.