​SLP hyr ut 2 000 kvm lokaler till Camblift i Ljungby

​SLP hyr ut 2 000 kvm lokaler till Camblift i Ljungby. Den uthyrningsbara ytan uppgår till nästan 2 000 kvm lager och inflyttning sker redan i december 2019, hyresavtalet är på 5 år. Camblift är ett nystartat Ljungbybolag som kommer att utveckla och producera nya och moderna truckar.

SLP hyr ut 2 000 kvm lokaler till Camblift i Ljungby

Den uthyrningsbara ytan uppgår till nästan 2 000 kvm lager och inflyttning sker redan i december 2019, hyresavtalet är på 5 år. Camblift är ett nystartat Ljungbybolag som kommer att utveckla och producera nya och moderna truckar.

”Vi är glada över att ha tecknat ett längre hyresavtal i ändamålsenliga lokaler på ett bra läge i Ljungby. Vi är ett ungt bolag som satsar framåt och har därför uppskattat det positiva driv vi har mötts av från SLP”, säger Carl-Olof Eckerbom, VD i Camblift.

Lokalerna är belägna i en av de lager- och logistikfastigheter som SLP förvärvat tidigare i år och har ett mycket bra läge i nära anslutning till E4.

”Vi kan konstatera att SLP i flera fall, kort tid efter genomförda förvärv, har visat att bolaget har både kompetens och kapacitet att vidareutveckla de fastigheter som har förvärvats. Att vi redan under de första månaderna vi ägt den här fastigheten i Ljungby lyckats teckna avtal om en intressant nyetablering är också ett tydligt bevis på att vi hittar rätt i de förvärvsanalyser vi gör”, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

Malmö den 18 november 2019

För ytterligare information, vänligen kontakta Peter Strand, styrelseordförande i SLP, telefon: 0705-88 16 61