SLP fyller samtliga vakanser om 2250 kvm i nyligen förvärvad fastighet i Malmö

SLP har genom flera nytecknade hyresavtal lyckats hyra ut samtliga vakanta ytor i den av SLP nyligen förvärvade Malmöfastigheten Flygbasen 1. När fastigheten köptes som en del av Norama-portföljen under slutet av förra året hade det under lång tid funnits vakanser i fastigheten. SLP har med hjälp av flexibla lösningar i fastigheten lyckats skapa nya möjligheter i fastigheten som nu är fullt uthyrd.

”Vi har länge vågat sticka ut och säga att vi inte är rädda för vakanser på rätt läge och rätt ort. Det gör att vi gärna förvärvar objekt som har potential i outhyrda ytor. Vi visar ännu en gång att SLP har förmågan att anpassa och förädla vakanser i vårt bestånd. Det är för oss ett naturligt sätt att fortsätta att bygga värde för våra hyresgäster och ägare”, säger Peter Strand, VD på SLP.

De nya hyresavtalen, som omfattar cirka 2 250 kvm kontor och lager, har tecknats med Safe Solutions, Einar Willumsen och Troldtekt. Hyresgästerna kommenterar sina nya förhyrningar enligt följande:

SLP var snabba på att återkoppla med unika lösningar som gör att vi tillsammans kan anpassa lokalerna precis så som vi behöver för att utveckla vårt bolag och vårt nya koncept” (Patrik Forsberg, VD på Safe Solutions).

”Vi behövde snabbt utöka vår lagerkapacitet och några dagar senare var allt fixat och klart och vi kunde flytta in våra nya varor” (Niclas Andersson, Service & Maintenance Manager på AB Einar Willumsen).

”Tillsammans med SLP har vi gjort verklighet av våra idéer. Vi längtar efter att flytta in i en helt nyrenoverad lokal, precis så som vi vill ha den!” (Jörgen Elofsson, Country Manager på Troldtekt).

Malmö den 8 juni 2021

För ytterligare information, vänligen kontakta Peter Strand, VD på SLP, telefon: 0705-88 16 61

____

Om SLP – Swedish Logistic Property

SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på lager- och logistikfastigheter. Sedan starten har bolaget hållit ett högt tempo och på kort tid genomfört flera uppmärksammade förvärv. SLP har en hög ambition rörande hållbarhet och arbetar ansvarsfullt utifrån miljömässiga aspekter. Bolagets fastighetsbestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 480 000 kvm.