Om oss

SLP äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri. I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål. Vårt kontor ligger i Malmö, men vi finns där våra fastigheter finns.
 
Swedish Logistic Property startades i slutet av 2018 av Peter Strand, Mikael Hofmann, Greg Dingizian och Erik Selin. I mars 2019 tillkom också Christian Berglund och Nicklas Schmidt som delägare. Alla sex personer är tydliga entreprenörer med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag. Med en enorm drivkraft, ett stor kontaktnät och många nya idéer så hoppas vi kunna presentera flera nya etableringar och Hyresgäster framöver.

Vår affärsidé är att hyra ut rätt lokal till rätt företag på rätt läge! Vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång. Med många års erfarenhet av fastigheter så kan vi med stor sannolikhet hitta lösningar för just era behov, stora som små. Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Kontakta oss 

Vi vill hitta nya hållbara lösningar i allt som rör våra fastigheter och dess lokaler. Nya områden skall etableras och vi vill vara med att skapa nya arbetsplatser. Vi arbetar därför i nära samarbete med utvalda kommuner för att utveckla framtida etableringsområden med nya fastigheter.